News and Media Holding - Pre médiá

Pre médiá

News and Media Holding je najväčšou slovenskou mediálnou spoločnosťou.
Do nášho portfólia patrí najširšia škála printových a online titulov.
Pod značkou News and Media Holding vychádzajú lifestylové, spoločenské, odborné, ekonomické a hobby tituly.

12.7.2019

Zmena vo vedení redakcie PLUS 7 DNÍ

Vo vydavateľstve News and Media Holding dochádza k zmene na pozícii šéfredaktora týždenníka PLUS 7 DNÍ, ktorú od marca 2018 zastávala Anka Žitná. Vedením redakcie bude poverená Katarína Šelestiaková, súčasná zástupkyňa šéfredaktorky PLUS 7 DNÍ.

3.6.2019

Tomáš Skřivánek sa stáva novým šéfredaktorom týždenníka Trend

Novým šéfredaktorom týždenníka Trend sa stáva Tomáš Skřivánek (44), skúsený novinár a mediálny manažér. Súčasný šéfredaktor Branislav Benčat ukončil po vzájomnej dohode spoluprácu s vydavateľstvom NMH.

30.4.2019

Zmena vo vedení obchodného tímu online predaja v News and Media Holding, a.s.

Vo vydavateľstve News and Media Holding dochádza k zmene na pozícii Head of Online Advertising, ktorú od júna 2018 zastával Miroslav Klimo. Miroslav Klimo sa od 1. mája presunie na pozíciu Head of Online Direct Sales.

1.4.2019

News and Media Holding, a.s. má nového riaditeľa obchodu a distribúcie

Vydavateľstvo News and Media Holding oznamuje zmenu na pozícii Chief Sales & Distribution Officer

3.1.2019

News and Media Holding posilňuje obchodný tím. Posily prichádzajú z Mafry aj z Ringieru

Vydavateľstvo News and Media Holding, a.s.(NMH) doplnilo niekoľko postov vo svojom obchodnom tíme. Nový manažér bude viesť B2B sekciu, posilnený je online aj print

7.11.2018

Šéfredaktor týždenníka Trend Oliver Brunovský ukončí svoje pôsobenie v NMH

Nový šéfredaktor bude vybratý zo súčasnej redakcie týždenníka

1.8.2018

Pod vydavateľstvo News and Media Holding prešlo viacero popredných magazínov a webov

Od stredy, 1. augusta 2018, sa 100% vlastníkom spoločnosti Život Publishing stal News and Media Holding.

5.12.2016

Joga DVD s časopisom EMMA

V predvianočnom zhone sa EMMA rozhodla priniesť svojim čitateľkám návod na upokojenie mysle a navodenie vianočnej atmosféry prostredníctvom cvikov jogy, ktoré ponúka na DVD spolu s časopisom. Hlavnou hrdinkou nového EMMA Joga DVD je Tina Zlatoš Turnerová, hviezda prvého FIT DVD z jari.

1.12.2016

Prestížna anketa OTO putuje do vydavateľstva News and Media Holding

Vyhlasovateľom ankety OTO – Osobnosť televíznej obrazovky sa pre rok 2017 stáva týždenník PLUS 7 DNÍ a hlavným mediálnym partnerom mediálny dom News and Media Holding, a.s. (NMH). Anketové hlasovanie bude prebiehať vo všetkých digitálnych a printových tituloch vydavateľstva.

24.11.2016

Vyhrajte auto s denníkom Plus JEDEN DEŇ

Denník Plus JEDEN DEŇ opäť prináša svojim čitateľom vianočnú akciu známu ako Štedré vianočné krížovky. Už tento piatok, 25. novembra 2016, až do 17. decembra 2016 môžete každý deň s nami vyhrať mimoriadne ceny v celkovej hodnote 30 tisíc eur, stačí iba správne vylúštiť krížovku. Hlavnou výhrou bude štýlové auto.

23.11.2016

Ako si zlepšiť pamäť, tretia odborná publikácia časopisu Zdravie

Slovensko je štvrtou krajinou v Európe, ktorej sa prostredníctvom časopisu Zdravie podarilo priniesť sériu odborných publikácií prestížnej Harvard University v Cambridge (Harvardova univerzita).

14.11.2016

News and Media Holding sa sťahuje

Spoločnosť News and Media Holding, a.s. (NMH) sa bude sťahovať do nových priestorov administratívneho komplexu s názvom ROSUM, ktorý je odvodený od staršieho pomenovania Ružinova (Rosenheim). Sťahovanie prebehne v prvej polovici januára 2017 v závislosti od pracovnej náplne a povinností jednotlivých redakcií a pracovníkov NMH.

14.11.2016

Stanovisko vedenia News and Media Holding, a. s. k trestnému oznámeniu na redaktorku Martinu Ruttkayovú

Trestné oznámenia zo strany poslanca NR SR Gábora Grendela na redaktorku týždenníka PLUS 7 DNÍ považujeme za pokus o vyvíjanie nátlaku a zastrašovanie novinára.

30.10.2016

TREND TOP - výročné ceny za mimoriadne podnikateľské úspechy roku 2016

Týždenník TREND už po 19. krát vyhlási TREND TOP, výročné ceny za mimoriadne podnikateľské úspechy v kategóriách – Firma roka, Banka roka, Poisťovňa roka, Manažér roka a tiež v novej kategórií Investor roka.

20.10.2016

Matej Kalina, zamestnanec NMH a víťaz v kategóriách Slovak Press Photo

V stredu, 19. októbra 2016 sa v Primaciálnom paláci v Bratislave konal 5. ročník slávnostného odovzdávania cien fotografickej súťaže Slovak Press Photo 2016.

18.10.2016

Zdravie prináša Zdravie

Časopis Zdravie exkluzívne, ako štvrtá krajina v Európe, ponúka svojim čitateľom sériu odborných publikácií vydaných prestížnou Harvard University v Cambridge (Harvardova univerzita), kde sa môžu dočítať o najčastejších ochoreniach súčasnej doby, prečo vznikajú, ako im zamedziť a tiež sa dozvedieť, ako s pomocou odborníkov a najnovších vedeckých poznatkov, môžu týmto chorobám predchádzať.

14.10.2016

Plus 7 dní pripravilo nový projekt – DVD Mafiáni

Týždenník PLUS 7 DNÍ (P7D) prichádza s novým unikátnym projektom a prináša limitovanú edíciu s pribaleným DVD Mafiáni. Tento úspešný seriál sa vysielal na RTVS začiatkom roka 2016. Do limitovanej edície je pripravených 6 DVD.

10.10.2016

Titul Break v News and Media holding skončil

Vydavateľstvo News and Media Holding, a.s. nebude pokračovať vo vydávaní mužského lifestylového mesačníka Break. Titul však nekončí, prešiel pod vydavateľstvo Publishing House, a.s.

Kontakt